Having trouble collecting data on two grouped sensors


I

'

I'm trying to collect data on two sensors simultanously. I particularly want euler angles. However after i finish configuring , the data is only collected on a single sensor. Both sensors blink after the configuration is finished. I'm trying to troubleshoot this problem but havnt been able to solve it.

Comments



  • These are the first few steps I followed

  • What does the exported data look like?
    Can you show us a screen shot of an export (via email if possible)?

    • Can you stream data from each device individually?
    • Can you stream from both devices if you stream at a lower frequencies?
    • What are the the hardware, firmware, and model number of the boards?
  • @Laura said:
    What does the exported data look like?
    Can you show us a screen shot of an export (via email if possible)?

    The exported data includes time , pitch , roll , yaw and heading data from both the sensors. so there are two excel files created . one for each sensor. However the rows for one the excel file is empty.

  • @Eric said:

    • Can you stream data from each device individually?
    • Can you stream from both devices if you stream at a lower frequencies?
    • What are the the hardware, firmware, and model number of the boards?

    Yes I can stream data from both sensors individually. It works fine. I cannot stream data information related to Euler angles below 100Hz , its like the default frequency.
    Model is : MetaMotion R
    Model Number is 5
    firmware is 1.4.4
    hardware is 0.3

  • edited December 11

    Test with a data source that has configurable frequency, like accelerometer. Due to how data is arranged, you'll want to combine it with gyro data to get the transmission frequency as close to 100hz as you can.

    acc @ 200h, gyro @ 100hz.

    What Android device and OS are you using? It could be that your device doesn't play nicely with multiple connections.

Sign In or Register to comment.